Když dva dělají totéž, není to totéž, říká se popravdě. A rovněž platí, že lidé, kteří jsou poplatní (leckdy otrocky) tendencím módy, snaží se být maximálně kreativní, upoutat svými outfity, nemusí být ve své snaze úspěšní. Zkrátka přesvědčiví, pro jiné inspirativní. Naopak se ve výsledku stávají jakýmsi panáky momentálních trendů. Věšáky, jež jsou tzv. in. Bohužel bez šarmu. Bez toho, čemu se říká drive... Kdo je tedy spolu s Řepkou tento týden v bilanci společenských akcí cool a který snaživec šťávu postrádá?

 Velká voda borce vytuněná sexy Erbovou

A jiní umí být nad věcí, dokáží mít nadhled a hrát si. Bez ohledu na zmíněnou módní poplatnost být cool. Mimochodem slovo cool by se dalo volně přeložit jako expresivní výraz pro moderní, současné a pohodově nenucené bez škrobenosti. Urputnosti podání. Příkladem je Řepkova kreace à la velká voda na jisté promo akci v Letňanech.

Šedomodré, z několika dílů zajímavě střižené kalhoty z broušeného denimu ohrnuté nad kotníky v kombinaci se skvělými polobotkami obutými naboso. K tomu sako ze silného úpletu a hladké triko do véčka. A jako bonus výraz buldoka  plus doprovod krásné družky Vlaďky Erbové, jež svým outfitem se stoperem  bezchybně ladila.

Nenucený zpěvák a panická houslistka

Cool umí být i úspěšný objev první řady české SuperStar Sámer Issa, který si na kreativní ležérnosti postavil svou módní image. Což potvrzuje i kreace sestávající z ohrnutých kalhot, měkkých tenisek bez ponožek, trička s potiskem a oblíbené čepice s kšiltem dozadu.

Cool „vyzívaná“ se snaží být i staronová přítelkyně Issy, houslistka Pavlína Dubná, s níž si zpěvák dává repete, přestože jej v médiích před více než rokem tvrdě kritizovala za drogami kořeněný styl tzv. zlaté mládeže. Bohužel Dubné kombinace na bílém nátělníku navrstvené růžové sítě, bermud s maskovacím vzorem a kožených společenských lodiček podařená není. Vyznívá jako stylisticky nezvládnutá touha po extravaganci.

 Módní rozbuška v barvě pink

Plátěné kalhoty ke kolenům s vyšisovaným akcentem, bavlněná safari košilka a růžová invaze v podobě plastových brýlí, klasického, playboye hodného pulovru plus hedvábných podkolenek, které v jedné ze svých řad letos propaguje Louis Vuitton. Také pryžový obojek kolem kotníku a značkové perforované mokasíny... Leckterými celebritami vyhledávaný vizážista a stylista Kája Pavlíček připomíná růžového pantera, jehož řev je sice in, ale vyznívá hluše. Naprázdno

Extravagantní Pavlíček je bezesporu in, ale cool nikoli. Představuje módního panáka, který jistě upoutá, ale nestrhne k následování. Chybí mu síla osobnosti, jež dokáže přesvědčit.

Fotogalerie
4 fotografie