Blesk získal informace o pokračující válce Řepkových od jednoho z jejich rodinných přátel. „Auto BMW X6 měli na leasing a užívali ho společně. Oficiálně ale bylo napsané na Tomáše, kterému se přestalo líbit, že ho užívá Renáta s novým přítelem,“ uvedl.

Řepka: Platím 30 tisíc měsíčně

Řepka proto přestal platit na vůz havarijní pojištění. „Již tři roky platím měsíčně leasing 30 tisíc měsíčně, což je má dobrá vůle. Když ten vůz měla má žena a její partner k užívání, tak si měli uhradit havarijní pojištění. Jelikož to neudělali, byť jsem na to upozorňoval, tak hrubě porušili smluvní podmínky. Proto byl vůz zabaven,“ reagoval fotbalista na dotaz Blesku. „Nikdo ze mne nebude dělat neplatiče!“ dodal.

Vůz byl ovšem stále společným jměním manželů Řepkových. Soud je sice v dubnu rozvedl, ale Renáta se odvolala a nový proces ještě nebyl. Majetek, který se pohybuje v mnoha desítkách milionů, rozdělený nemají. Řepková proto už ve středu informovala sociálku o tom, že auto bude nejspíš brzy zabaveno.

Vůz zabavili na ulici

A jako by měla tušení – podle zjištění Blesku na její slova ten samý den došlo. Exekutoři jí vůz zabavili přímo na ulici! „Nechci nic komentovat, nejsem na tom psychicky nejlépe,“ vzkázala včera Řepková.

Zatímco Renáta Řepková s dětmi Veronikou (17) a Tomassem (11) zůstaly bez auta, jejich táta střídá drahé káry jednu za druhou. Za dva roky, co odešel od rodiny, jezdil postupně v Porsche Panamera, Porsche Cayenne a vozí se i v terénním BMW, k jehož vlastnictví se hlásí jeho milenka Erbová. Registrované je ale na její matku, která si na něj ovšem nemohla vydělat. Pořizovací cena všech tří aut dělá dohromady kolem sedmi milionů.

Fotogalerie
10 fotografií