Víc jak roční absence v posilovně se nepěkně podepsala na těle půvabné Vlaďky. "Zůstalo mi ještě nahoře pět kilo a navíc jsem se posilovně dlouho vyhýbala, takže je to znát i na svalech, které vlastně nemám. "Jak říká můj Tomáš, je to bláto," směje se maminka tříměsíčního syna Markuse a šestileté Viktorky.

Modelka se ve fitness centru svěřila do rukou trenéra Ladislava Kurčíka. "Když už začínám, chci aby mě měl pod dohledem profík a tady jsem snad v dobrých rukou. Chci chodit minimálně třikrát týdně, tak snad budou brzy výsledky vidět. Čekám, kdy ucítím ty endorfiny a pořád nic," smála se před první hodinou Vlaďka. Ale už po deseti minutách jí tolik do smíchu nebylo. Funěla jak lokomotiva, a když přecházela z jednoho stroje na druhý, tak se jí klepaly nohy, jak po uběhnutí maratonu.

Vlaďka do posilovny přišla ve zbrusu novém účesu. Na krátké vlasy jí laserem přidělali dlouhou patku s devadesáti prameny evropských vlasů.  "Mám ráda změny a teď můžu alespoň házet patkou jako Viky Cabadaj. Uvidím, třeba vlasy nechám dlouhé všechny," dodala Erbová.


Fotogalerie
13 fotografií