Jaromír byl viditelně nervózní, v kleci přešlapoval, jeho chůze byla rozkymácenější než normálně, na čele i po těle mu rašil pot. Od Psychopata Aleše Bejra mohl čekat cokoli, jenom ne fair play. Bývalý boxer Soukup trénoval, ale na nevypočitatelnost Bejra se připravit nemohl. Jeho soupeř naopak do klece vtrhl jak zuřící býk, rudý s naběhlými žílami a málem se do Soukupa pustil dřív, než byl fight zahájen.

Soukup zaujal boxerskou pozici, ale bylo to málo platné. Ze řetězu urvaný Bejr po něm šel ze všech úhlů. Už po prvních vteřinách bylo jasné, že tohle dobře nedopadne. Bejr byl rozhodčím několikrát napomenut, nakonec byl diskvalifikován hned v úvodním kole. Utrpení Jaromíra Soukupa tak netrvalo dlouho. Zvítězil, ale slavné to nebylo. Ještě s hrůzou sledoval, jak Bejra muselo z klece několik chlapů odtáhnout.

Video
Video se připravuje ...

Aleš „Psychopat“ Bejr po prohraném Clash: Záchvat před kamerou Blesku! David Turek, Daniel Kristl

ONLINE ZE ZÁPASU NAJDETE ZDE>>>

Tyto záběry v publiku sledoval Karlos Vémola s Lelou nebo Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou či Ivo Rittig, na webu si zápas nenechala ujít ani Soukupova poslední oficiální expartnerka Agáta Hanychová, která se po Vánocích provdala za otce svého prvního dítěte Mirka Dopitu. A reakce Hanychové? Prosté „Hmmm…“ si dala k fotce z momentu zápasu, když Bejr držel Soukupa v kravatě a dusil ho u sítě klece. Zejména pro svou dceru Rózu mohla být ráda, že se jejímu tatínkovi nic vážného tentokrát nestalo. 

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁPAS: Jaromír Soukup vs Aleš Bejr na Clash of the stars! David Turek, Daniel Kristl

Rád byl zřejmě i Soukup, který se Blesku před zápasem svěřil s obavami a slovy: „Proboha, do čeho to lezu“, a přiznal, že je připraven na to, že to rozhodně čistý zápas nebude. 

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the Stars: Proboha, do čeho to jdu? David Turek

Jenomže tato reakce vyjádřená neurčitým citoslovcem, které mohlo znamenat cokoli, nebyla to jediné, co v noci po zápase Hanychová předvedla. Během noci totiž tento příspěvek z jejích sociálních sítích zmizel! Co se Agátě v hlavě rozleželo, ví jen ona sama.

Fotogalerie
26 fotografií