Žádost o snížení výživného podal fotbalista k soudu pro Prahu 6. Ten se spojil se sociálkou, která má za úkol zjistit, jaké výdaje má s oběma dětmi jejich matka Renáta Řepková (38). Řepka od nich už před dvěma lety odešel k modelce Vlaďce Erbové (30), ale rozvedeni stále ještě nejsou.

Chce snížit výživné na 40 tisíc

Kolik by chtěl Řepka na děti přesně platit, není jasné. „Chce snížit výživné na 40 tisíc,“ uvedl zdroj Blesku, který má obvykle dobré informace o rodině Řepkových.

Má menší plat

Ani Renáta Řepková nechce rozvodové tahanice komentovat. K výživnému se nicméně vyjádřila už dříve v exkluzivním rozhovoru pro Blesk. „Manžel neplatí vysoké výživné. Když jsme žili ve spokojeném manželství, chtěl, aby Veronika studovala elitní školu, kde je vysoké školné,“ vysvětlila. A právě školné – 46 tisíc měsíčně – dělá nemalou část z celkové sumy.

Přestože se Řepka nechal slyšet, že v Českých Budějovicích bere 150 tisíc měsíčně, což je zlomek jeho dřívějších příjmů, nemá se špatně. S Erbovou žije ve vile za 20 milionů a za poslední dva roky jezdil nejméně třemi vozy, které by dohromady přišly na 7 milionů.

Fotogalerie
5 fotografií