Ani pít alkohol se letos Kotek nechystá. „Vždy, když jsem tu byl, tak večírky byly brutální. Letos bych se chtěl trošičku mírnit, přece jen jsem tu pracovně. Ale především v tom vedru budou kocoviny asi strašný,“ řekl. „Ze začátku si dávám pivo, ale pak se zvrhnu. Hrozně moc,“ prásknul ještě na sebe.

Kotek hned po příjezdu v sobotu odpoledne spěchal do Becherovy vily, která se na týden přejmenovala na Vilu Barrandov studia. Bude se tu konat řada akcí právě pod patronátem barrandovských studií.

Kotek na akci nechyběl proto, že mu sponzorují jeho chystaný film Padesátka. Ten bude mít premiéru v prosinci. „Je to zimní komedie o běžkařích, mlze a starších dámách. Doporučil bych ji lidem starším 18 let, není úplně pro rodinu,“ podotkl Kotek.

A i když na několik dní přijel na filmový festival, do kina zřejmě nezajde. „Pracuju na svém filmu, tak je pro mě obtížné koukat na jiné. Říkám si: Sakra, to je dobrý, proč my to nemáme takhle hezký? Ale hlavně protože jsem zalezlý pořád ve střižně a jsem tu pracovně, tak ani netuším, co všechno tu je a jestli něco stihnu,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek ve Varech: Už nemůžu pít! Bývám jako utrženej ze řetězu... Blesk TV