Největší hvězda karlovarského festivalu ve Varech přistála ve 2 hodiny a 40 minut. John Travolta vystoupil z letadla celý rozzářený, jakoby mu Vary vdechly nový život.

Z letadla si v náruči pyšně nesl i syna Benjamina, který mu spal na rukou. Pak už nastoupil do luxusní audiny a v koloně sedmi aut odjel ke karlovarskému hotelu Pupp. Tam se pozdravil s novináři, vyfotil s několika fanoušky, během pózování si neodpustil slavné véčko u očí, kterým rozpaloval Umu Thurman na parketu v kultovním filmu Pulp Fiction.

Travolta předvedl kultovní gesto
Autor: Marek Pátek, Pavel Machan

Hvězdný John nezklamal. Do Varů totiž dorazil ve stejném obleku, který měl na sobě coby Vincent Vega, stejná barva, stejná kravata, jen kratší vlasy a pár let navíc, které se však do jeho tváře příliš nezaryly.

Po krátkém uvítání zavítal Travolta do hotelu, kde ho čeká jistě dlouhý spánek.

 

Létá rád

O Travoltovi je známo, že létá rád. Přesto byl jeho přílet přísně utajovanou záležitostí. Blesku se však podařilo vypátrat, kdy slavný herec dorazí. Hvězdu Pulp Fiction, Pomády, Horečky sobotní noci nebo Kdopak to mluví však fanoušci a filmovými nadšenci mohou potkat ve Varech hned několikrát.

V pátek americká hvězda stane na červeném koberci před hotelem Thermal a večer převezme ocenění za umělecký přínos světové kinematografie. O den později se po červeném koberci projde znovu, aby uvedl svůj nový film Sezóna zabíjení.

Ahoj, já jsem John!
Autor: Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek

Zajímavá fakta ze života největší hvězdy 48. ročníku Karlovarského filmového festivalu

Travolta pilotem

Travolta by se kromě herectví mohl živit také pilotováním. Je velikým milovníkem letadel a dohromady vlastní pět letounů: 3Gulfstreamy, Boeing 707 a Lear jet. Americký herec je do pilotování takový fanda, že dokonce před lety svého prvního syna pojmenoval Jett.

Jenže tenhle koníček není z nejlevnějších. Cena Travoltova letového parku se odhaduje na více než 5 milionů dolarů. Na Floridě má také vlastní příletovou dráhu. Kromě pěti letadel je však Travolta také sběratelem starých vozů. Mezi jeho miláčky patří Rolls-Royce, Jaguar XJ6 a tři klasické Thunderbirds. 

Travoltova nejtěžší životní zkouška

Travoltův život, to však nejsou jen úspěchy a luxus. I s hercem si krutě pohrál, když mu v roce 2008 na dovolené na Bahamách zemřel tehdy šestnáctiletý syn Jett, kterého měl Travolta s partnerkou Kelly Preston. Scientolog Travolta se tehdy poprvé odklonil od téhle víry, když prohlásil, že synovu smrt zavinil autismus. Scientologové existenci podobných duševních postižení odmítají. Ani to ale Travoltu nevedlo k opuštění kontroverzního sektářského systému.

Homosexuální orientaci stále popírá

Minulý rok však byl americký herec obviněn také z toho, že po pánských masérech salonu hotelu Peninsula požadoval nejen smyslnou masáž, ale také sex. Herec se sice obvinění tvrdě bránil, vysloužil si však tříletý zákaz vstupu do salonu. Stále však popírá, že by byl opravdu na chlapy.

Fotogalerie
18 fotografií