V muzikálu si na frajírka Zucca brousí zuby drsňačka Rizzo. Má ale smůlu. Jeho srdce totiž patří nevinné romantičce Sandy. V Čechách ale Rizzo svého Travoltu ulovila.

Hvězda seriálu Ulice Míša Doubravová je zamilovaná až po uši. „Je to až neuvěřitelné, jak jsem z Romana úplně mimo,“ přiznala herečka Blesku. Svůj vztah ze začátku tajili, ale dnes už se od sebe nehnou ani na krok. Ponorka prý vůbec nehrozí. „Naopak, jak jsme spolu pořád, tak se náš vztah jen utužuje. Je skvělé mít někoho, s kým můžete probrat i pracovní věci, protože je ze stejné branže,“ pochvaluje si Tomeš.

Na včerejším představení muzikálu Pomáda, kde společně se svou přítelkyní pokřtili nové CD s písněmi z představení, na něj čekalo překvapení. „Upekla jsem Romanovi k dnešním narozeninám dort. Sice bezlepkový, protože můj miláček nesmí mouku, ale jinak se vším všudy,“ vysvětlila Doubravová.

Její vztah s kolegou není v Kalichu výjimkou. Společně žijí i Jan Kříž s Marií Blahynkovou, Petr Novotný a Lucie Žďárská jsou dokonce manželé.

Fotogalerie
5 fotografií