Do Hotelu Pupp v Karlových Varech se sjely hvězdy českého i zahraničního showbyznysu. 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu zahájily hvězdy na červeném koberci v čele s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou, kterého tradičně doprovázela jeho žena Andrea. Přišel také prezidentský pár. Přestože odpoledne paní Livia pobývala v Karlových Varech jen sama s přáteli, manžel ji na slavnostní zahájení doprovodil.

Jedna z hlavních hvězd festivalu, oscarová herečka a královna Helen Mirren zazářila na červeném koberci v překrásné fialové róbě. Doprovází ji její manžel Taylor Hackford.

Po zahájení  Bartoška opustil sál. Asi ho nezajímá film a raději si šel do foyer zakouřít. Dal si také pivko. V obleku od Prady je tradiční elenán.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška zahájil 47. ročník Filmového festivalu v Karlových Varech Jan Jedlička, Márketa Reinischová

Bílá je in

Letos jednoznačně vedou šaty v bílé a šampaň barvě. Oblékly je herečky Aňa Geislerová i Jitka Schneiderová, které do Varů obě dorazily single. Bílou róbu má také předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslava Němcová, kterou doprovází manžel.

O poprask se postarala modelka Andrea Verešová. Pod sexy šaty v barvě latté, které si přivezla z pracovní cesty v Itálii, si neoblékla spodní prádlo. "Je takové horko, že to ani nemělo cenu si prádlo oblékat," prozradila Blesk.cz.

Lesk, kam se člověk podíval

Modelka Jana Doleželová si zahrála na herečku Angelinu Jolie a stejně jako ona na letošním předávání Oscarů ukázala nožku v dlouhém rozparku. Její stříbrné šaty se třpytily na míle daleko.

Proti loňskému roku, kdy překvapila v jednom z nejodvážnějších modelů červeného koberce, letos sexbomba Jana Švandová oblékla střízlivý model - černé kalhoty a sexy dekolt zahalující zelený top a sako s geometrickým vzorem jamajských barev.

Miss ČR z roku 1997 Terezie Dobrovolná ve stylingu jakoby z oka vypadla herečce Demi Moore. Na zahájení oslnila v rubínové róbě s vlasy vyčesanými do drdolu. Kráska přišla s miliardářem Davidem Beranem, s nímž už několik let žije.

Fotogalerie
25 fotografií