Co nesmíte vynechat v lázních?

1. Chcete potkat největší filmové hvězdy? Ty budou určitě bydlet v Grandhotelu Pupp. K dispozici je zde krásný kinosál pro více než 400 diváků.

2. Kinosál v Divadle Husovka slouží festivalu k promítání už několik let. Přestože nepatří mezi nejhezčí a čeká na rekonstrukci, o své návštěvníky ani letos nepřijde.

3. Ti, kteří upřednostňují spánek pod širým nebem nebo ve stanu, si přijdou na své ve stanovém městečku. Letos otevře své brány na koupališti Rotava.

4. Jaký by to byl karlovarský filmový festival bez městského divadla? Snímky se v jeho historických prostorách budou promítat každý den jako na běžícím pásu.

5. Kino Čas je zaměřené na promítání snímků zejména ze sekce Nezávislý. O filmech pak můžete v jeho prostorách diskutovat v útulné kavárně s venkovní zahrádkou.

6. Espace Dorleans je originální nafukovací kino, které najdete na parkovišti u hotelu Thermal. Pojme téměř 300 diváků.

7. Centrem festivalu je jako každý rok hotel Thermal. Zde je většina pokladen, kinosálů, informace, přepážky ubytovacích agentur i kanceláře organizátorů. Najdete zde také šest kinosálů.

8. Ani letos nebude chybět vyhledávaný klub Jameson festival lounge.

9. Lázně III. jsou druhou nejstarší lázeňskou budovou v Karlových Varech. I tento rok projde jejím kinosálem nejméně tisícovka návštěvníků.

10. Historická budova bývalé spořitelny bude i tentokrát vyhledávaným místem zábavy. Klub Aeroport nabídne řadu zajímavých akcí.

Fotogalerie
14 fotografií

Co vám zjednoduší festivalový život

Po celou dobu festivalu je k dispozici úschovna zavazadel v hotelu Thermal za 10 Kč/ks. Do Varů můžete vzít s sebou i své děti, které vám školení pracovníci pohlídají.

V průběhu festivalu fungují autobusové linky a nebo můžete k přepravě využít i půjčovnu kol. Návštěvníci si mohou zakoupit kartu Festival Pass, díky které se cena vstupenek snižuje o 50%.

Vstupenky a Festival Passy

Normální vstupné: 65Kč
Festival Pass na 1 den: 200Kč
Festival Pass na 3 dny: 500Kč
Festival Pass na 5 dní: 700Kč
Festival Pass na celou dobu: 1000Kč