Bleděmodrý model s květinovým 3D efektem od značky Poner, který Veronika oblékla, vyšel na pořádnou sumičku. „Šaty z Ateliéru Poner podle nejnovějších světových trendů a módní světle modré barvy mají hodnotu 130 tisíc korun,“ prozradil Blesku zdroj.

Nová láska Jágra se v róbě nejdříve tetelila s úsměvem na rtech na červeném koberci (Čtěte zde>>>). Ten ji ale po pár hodinách během zahajovacího večírku přešel. Dlouhá vlečka šatů jí totiž uvízla při odchodu z VIP salonku mezi dveřmi a o faux pas bylo postaráno.

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová o Jágrovi: Jarda mě má nejraději ráno! Proč? Blesk TV

Kopřivová se nemohla ani hnout, čehož si nejdříve Jágr vůbec nevšiml a táhl ji za ruku pryč. Vyděšená modelka, která se bála, že se jí před zraky hostů šaty roztrhnou, hned začala volat někoho o pomoc. Naštěstí přispěchal jeden z hostů a vytáhl jí uvízlé šaty a Veronika mohla v klidu po boku Jaromíra, který celé situaci s překvapeným výrazem pouze přihlížel, odejít.

Fotogalerie: Zahájení filmového festivalu v Karlových …
175 fotografií

Je jasné, že tahle malá nepříjemnost Veronice náladu rozhodně nezkazila. S Jaromírem jsou totiž jako dvě hrdličky, takže okolí v zamilovanosti téměř nevnímají. Svědčí o tom jejich chování ve velkém sálu hotelu Thermal, který byl při zahájení obsazen do posledního místa slavnými hosty. Fotografové zachytili dvojici při hodně žhavém polibku a něžných dotecích. Pak dováděli jako dvě děti, když si fotili selfíčka, do kterých Jágr vyplazoval jazyk, pak se tomu smál, až mu z očí tekly slzy. Že má Jágr velký smysl pro humor a zůstává nad věcí, dokázal už krátce po příletu do Česka, když na Veroniku prasklo, že si v minulosti přivydělávala tancem u tyče. Jágr v reakci na fotografie, které se objevily, natočil video, jak tančí u tyče, resp. u hokejky.

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

 SPECIÁL KARLOVY VARY 2016 ZDE>>>

Fotogalerie
55 fotografií