Když se na Petru Faltýnovou, která se v sobotu nad ránem svlékala u svého auta, zezadu vrhl neznámý muž a laskal ji její nahá ňadra, Petře to dle jejího výrazu vůbec nevadilo. Spíš naopak. Držela a smála se na celé kolo. Blesk.cz nyní zjistil identitu tohoto muže a to se Leošovi nebude vůbec líbit.

Je to totiž majitel známé automyčky Richard Kettner, pro něhož Faltýnová fotila kalendář. To teď Leošovi asi pěkně nadzvedne mandle, obzvlášť když se s Kettnerem dozajista zná.

Byl to právě Kettner, kdo dělal celý večer Petře ve Varech společnost. U stolu jí šeptal sladká slůvka do ucha, nejspíš si i vyměnili soukromá čísla. Pak společně odešli k autu, kde se chtěla Faltýnová převléknout. Kettner měl celou dobu blažený úsměv na tváři. A to ještě netušil, co ho za pár okamžiků čeká.

Faltýnová se totiž bez ostychu před ním svlékla donaha, čehož Kettner hbitě využil a za nahé silikony ji chytil. Ještě než se Petra obnažila, láskyplně ji objímal a neustále osahával.

„Nebyla jsem nevěrná, to můžu odpřísáhnout. Byl to můj kamarád, kterého beru jako bratra. Prostě jsme to přehnali s pitím,“ dušovala se Blesku Petra.

Začátkem roku Petru na křest kalendáře Mareš doprovázel a tehdy ho ani nenapadlo, že to bude právě pořadatel večírku, s kým mu jeho láska Petra zahne. Značně opilá Faltýnová bude mít doma co vysvětlovat, jestli tedy bude mít Leoš ještě zájem...

Video
Video se připravuje ...

Faltynova o svlekani na kolonade Jan Jedlička, Markéta Reinischová, Marek Pátek, Roman Souček

Fotogalerie
15 fotografií