Desetidenní festival v Karlových Varech je nedílnou součástí života snad všech českých celebrit. Rok co rok se tam sjíždějí v těch nejdražších róbách a užívají si večírků. Na loňský ročník však Gábina Partyšová nemá ty nejlepší vzpomínky. Její manžel Josef Kokta jí tam tehdy představil dívku Ornellu Štikovou.

Na tom by nebylo nic špatného, kdyby však pár týdnu na to nezjistila, že žena, se kterou si potřásla rukou, jí později odloudila manžela. A co víc, Ornella počala s Koktou syna Quentina (3 měs.). Štiková tak Gábině rozklížila její manželství s Pepou.

A nyní se do Varů vrací zpět. I přes bolestné vzpomínky se tam velmi těší. „Vary si nenechám nikým znechutit. Mám tam i krásné vzpomínky a právě Varama bych chtěla po roce tento příběh uzavřít,“ svěřila se Partyšová serveru Super.cz.

Ať si oba žijí spokojeně a vlastním životem, ale beze mě. Já už jsem si to v sobě srovnala, přijmula to a odpustila,“ dodala s vyrovnaně Gábina. Uvidíme jak to dopadne, jestli se tam tato „trojice“ letos znovu potká.

Fotogalerie
6 fotografií