Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jesus! Z Basikové je platinová kočka!

Autor: gam, Kjos - 
26. ledna 2011
18:03

Hvězda muzikálu Jesus Christ Superstar Bára Basiková (47) při přátelském fotbalovém turnaji s pražským divadlem Kalich na sebe strhla pozornost platinovou hřívou!

Bára Basiková s Leonou Machálkovou měly za úkol provést slavnostní výkop přátelského fotbalového utkání. Pozornost přitáhla zejména prvně jmenovaná a to svou platinovou hřívou! Její odvahu by jí mohla závidět leckterá teenagerka!

Basiková radikálně mění svou image. Nejenže už zhubla osm kilo, ale hubne nadále. Chce se totiž zpátky vejít do svých šatů a vypadat jako Máří Magdaléna v muzikálu Jesus Christ Superstar k světu.

„Začala jsem hubnout 1. října a mám už dole osm kilo, přestože jsem o svátcích trochu zahřešila,“ řekla Basiková. Recept má celkem jednoduchý. „Od jedné dietologické firmy mi denně vozí pět krabiček jídla, kromě toho nejím nic, i když mám samozřejmě chutě na sladké. A k tomu chodím třikrát týdně cvičit s trenérkou. Kombinuju power plate a běhání na pásu,“ vysvětlila. „Ještě bych chtěla dát dolů pět kilo,“ dodala s tím, že plánovaná čtyři kila by byla málo.

Poté, co shodí všechna nadbytečná kila, hodlá se pustit ještě do dalšího formování postavy. "Zkusím i neinvazivní ultrazvukovou liposukci. To už ale bude jenom na poslední špíčky," upřesnila Basiková.

Kvůli tomu, že přibrala, se necítila moc dobře ani na jevišti Hudebního divadla v Karlíně, kam se po patnácti letech vrátila jako Máří Magdaléna v muzikálu Jesus Christ SuperStar. "Moje kolegyně Dasha, se kterou se alternujeme, byla proti mně jako nitka," dodala zpěvačka.

pompadurka ( 27. ledna 2011 19:56 )

No tak to jste si uzival slunicka. Mlade holky v bikinach , to byl zivot.

znalec ( 27. ledna 2011 14:10 )

pokud ta plastika je pěkná, pak je pěkná i ta stárnoucí baba, B.B. nebyla hezká nikdy, byla jenom mladá, tak to stárnutí nemůže dopadnout dobře, plastika neplastika.....ale kočka nikdy!!!

divenka ( 27. ledna 2011 13:40 )

schovává stopy po natahování obličeje.... holt až jizvy zblednou a vezme to makup, tak bude bez čepice Bože proč si ty mladé nechávají vycpávat prsa silikonem a ty starší zase ořezávat kůži na obličeji.... vždyť je to ošklivé oboje....

monza ( 27. ledna 2011 12:52 )

Není platinová kočka.Není ani kočka.Je stárnoucí poměrně nevzhledná ženská.

znalec ( 27. ledna 2011 11:40 )

spíš ježíš marjá, to je zjev.Už by se měla krotit, bába hnusná, bohužel nestárne tak pěkně jako Heidi Janků nebo Černocká, to jsou kooočky, ne jako tahle karikatura

Zobrazit celou diskusi