Zpěvačka se ve středu večer objevila na módní přehlídce jedné švédské značky. Na večírek přišla bez doprovodu manžela, ale zato s dcerami, dvojčaty Annou a Marií. Měla na sobě černý outfit a kozačky na vysokém podpatku. A právě boty se staly hlavním tématem večera. Není žádným tajemstvím, že slavná zpěvačka si na botách 'ulítává', vlastní jich přes sto párů.. Ale tentokrát měla podpatky nechat doma!

Bez ortézy by chodit neměla

Basiková se totiž stále léčí ze zlomeného kotníku, měla by proto správně chodit o berlích a nosit ortézu. Rozhodně by vůbec neměla nohu zatěžovat chůzí na podpatcích. To, že poté zpěvačka trpí bolestmi a lékařka jí za to vždy vynadá, nám sama přiznala.

"No, neměla bych chodit bez ortézy a berlí. Až to uvidí paní doktorka, že jsem se nacpala do takových bot, tak mě nepochválí. Mám kozačky na podpatku a večer budu asi zase trpět, takže se těším domů, až si poslušně nandám ortézu. Já bych totiž vlastně ještě neměla moc chodit," svěřila Blesk.cz Basiková.

Chystá se do lázní

Zpěvačka je také smutná z toho, že musí rušit nasmlouvané věci kvůli rehabilitaci. Jelikož přichází o kšefty, bude požadovat po řeckém hotelu finanční kompenzaci, na které se už pracuje. V nejbližší době se chystá Basiková do lázní na další rehabilitace.

"Kvůli úrazu teď ruším nové věci, myslela jsem, že v září budu normálně pracovat, ale nejde to. Po hotelu chci finanční náhradu. Jen doufám, že do 11. listopadu už budu v pořádku, protože je premiéra muzikálu Jesus Christ Superstar a tam bych chtěla moc být. Nyní pojedu do lázní Luhačovice, kde budu 14 dnů rehabilitovat, tak snad to bude časem lepší," uzavřela Basiková.

Fotogalerie
5 fotografií