„Začala jsem 1. října a mám už dole osm kilo, přestože jsem o svátcích trochu zahřešila,“ nahlásila Basiková. Recept má celkem jednoduchý. „Od jedné dietologické firmy mi denně vozí pět krabiček jídla, kromě toho nejím nic, i když mám samozřejmě chutě na sladké. A k tomu chodím třikrát týdně cvičit s trenérkou. Kombinuju power plate a běhání na pásu,“ vysvětlila. „Ještě bych chtěla dát dolů pět kilo,“ dodala s tím, že plánovaná čtyři kila by byla málo.

Poté, co shodí všechna nadbytečná kila, hodlá se pustit ještě do dalšího formování postavy. "Začnu zase chodit na svůj oblíbený bailine, což je hubnutí pomocí elektrošoků. A kamarádka Renata Hawaz, která salon vlastní, mi doporučila, ať zkusím i neinvazivní ultrazvukovou liposukci. To už ale bude jenom na poslední špíčky," upřesnila Basiková.

Kvůli tomu, že přibrala, se necítila moc dobře ani na jevišti Hudebního divadla v Karlíně, kam se po patnácti letech vrátila jako Máří Magdaléna v muzikálu Jesus Christ SuperStar. "Moje kolegyně Dasha, se kterou se alternujeme, byla proti mně jako nitka," dodala zpěvačka.

Fotogalerie
1 fotografie