"Ze začátku jsem se snažila hlídat, ale když jsem musela opět na lámání kotníku a operaci, hodně mě to psychicky zlomilo. Takže jsem si neustále léčila nervy čokoládou," přiznala se Bára, která nejvíc přibrala v oblasti břicha a zadku. "Klasika, no. Ještě štěstí, že mám v šatníku hodně černých a volných věcí," dodala zpěvačka.

Basiková se rozhodla s kily navíc, co nejrychleji zatočit. Od příštího týdne najíždí na nový jídelníček, opět začne pravidelně chodit na bailine (hubnutí pomocí elektrošoků) a lymfodrenáže, které jí pomohou od celulitidy na problematických místech.

"Cvičení mě nikdy nebavilo, ale tady si jen lehnu a za mě makají přístroje," usmívala se zpěvačka, která už ve čtvrtek 11. listopadu jako Máří Magdalena odehraje premiéru obnoveného muzikálu Jesus Christ Superstar.

V salonu, který slavil pětileté výročí nechyběla Miss ČR Lucie Váchová. Ta i přesto, že je štíhlá a téměř denně sportuje, má problémy s pomerančovou kůží na zadečku. "Chodím pravidelně na lymfatické masáže u nás v Příbrami, protože to je opravdu jediné, co na celulitidu pomáhá," řekla Blesk.cz Váchová.

Fotogalerie
6 fotografií