Modelka a expřítelkyně hokejového boha s modelem Miroslavem zatím nepotvrdili teorii, že je mezi nimi něco víc než jen přátelství, ovšem poslední dobou spolu tráví podezřele dost času a mají k sobě blízko. Pokud by se ale jejich láska potvrdila, Veronika by si vlastně oproti Jágrovi zase tak nepohoršila...

Dubovický, který slaví úspěchy i jako kickboxer, si totiž podle eXtra.cz díky zahraničním kšeftům přijde na slušné peníze. Natočil řadu kampaní pro výrobce oblečení i spodního prádla, propagoval již brýle i zubní pastu a dokonce se objevil v reklamě japonského výrobce automobilů. Na jeho popularitě u nás má velký podíl soutěž Muž roku, které se zúčastnil v roce 2016. Tehdy se šuškalo, že našel zalíbení v missce Andree Bezděkové (24). Ta ale nyní tvrdí, že nikdy párem nebyli.

V roce 2017 se pak Miroslav snažil svůj úspěch z Muže roku ještě zopakovat na soutěži Mister Universe. Podařilo se mu tam sice získat majitele nejkrásnějšího těla Evropy, ve světě pak obsadil místo druhé. Jenže účast ho tehdy málem stála i zdraví. Tolik se snažil, že jen trénoval, ale nejedl a nespal, což se neukázalo jako chytrý tah. Udělalo se mu zle a zkolaboval. Naštěstí ho tehdy našel brácha – dvojče Martin, jinak by to s ním mohlo dopadnout dost zle. 

„Podle lékařů jsem měl v těle tak málo fosfátu a dalších stopových prvků, že jsem byl na hranici smrti. Kdybych nebyl tak trénovaný, je prý po mně,“ popsal mladickou nerozvážnost, která ho mohla stát i život, již dříve pro Super.cz krasavec, s nímž si na plážích ještě nedávno užívala Veronika Kopřivová.  

VIDEO: Expartnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda?

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Jágra Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií