Celý pohřeb platí i organizuje rodina. „Tento smutný akt zařizuje Jirkova sestra Petra. Myslím, že si to vzala na starost, aby ulehčila truchlícím rodičům,“ řekl Blesku Pásek, který Jiřímu financoval péči v Nemocnici Na Pleši. Momentálně se řeší, kdo promluví nad rakví. Producent Pásek navrhl jedno slavné jméno, které rodina ale zatím zvažuje.

Účast na manželově pohřbu už potvrdila jeho poslední manželka Andrea (30), přijede ovšem bez dcerky Aničky, Jirkova jediného potomka. Té už sice ztrátu tatínka oznámila, dalším traumatům ji ale vystavovat nechce „Půjdu jen já,“ oznámila. Ani pro ni to nebudou snadné okamžiky, rodiče jí totiž mají za zlé, že Jirku opustila.

Oproti předpokladům ale mezi truchlícími neusedne hercova první žena Michaela Kuklová (50). Ve středu má totiž představení Když se zhasne ve 250 kilometrů vzdáleném Opočně a časově nemůže pohřeb i práci zvládnout... Třetí z jeho manželek Iveta Bartošová (†48), jak známo, už bezmála 5 let nežije, spáchala sebevraždu skokem pod vlak...

Podle informací Blesku ale zájem o poslední rozloučení s bonvivánem Pomeje nečekaně projevila jiná slavná žena – německá pornohvězda českého původu Dolly Buster (49)! Ta se s Jiřím seznámila před 15 roky během natáčení komedie Kameňák 3, který spoluprodukoval. Osobně se na jih Čech nejspíš nedostaví, rozhodně prý ale plánuje poslat alespoň věnec. Poslední rozloučení má začít zítra ve 13:00 hodin.

Účast na pohřbu potvrdil už třeba Zdeněk Troška nebo Václav Upír Krejčí, kromě Kuklové se omluvila spisovatelka Marie Formáčková, Hana Čížková nebo František Janeček, který ale pošle věnec.

VIDEO: Spisovatelka Formáčková, Pomejeho důvěrnice (†54): Znala jsem jeho tajné plány, umřít nechtěl

Video
Video se připravuje ...

Spisovatelka Formáčková, Pomejeho důvěrnice (†54): Znala jsem jeho tajné plány, umřít nechtěl Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií