Jedni ji chápou, druzí ji nazývají slovy, u kterých by se mnozí červenali. Podle nich opustila nemocného manžela. Sociální sítě má zahlcené nenávistnými vzkazy. Při tom všem ji drží nad vodou přítel Petr Plaček (37) a láska k dceři Aničce (5), přičemž už našla sílu a zprávu o smrti tatínka jí řekla.

„Reagovala přirozeně, je ještě malinká,“ pověděla Blesku Andrea. Na pohřeb ale dceru nevezme. Dobře ví, že taková událost není pro pětileté dítě vhodná a dceru nechce vystavovat ještě většímu traumatu. „Půjdu jen já,“ hlesla. Bez přítele.

Otázkou tak zůstává, kdo ji pozítří na jih Čech odveze. Rozhodně to nebude partner Petr. „Jeho podporu bude skutečně v těch chvílích potřebovat, ale Andy ví, že by to vyvolalo jen další zlou krev. Už tak má velmi napjaté vztahy s Jirkovým tatínkem. Bude se tak se svým smutkem muset vyrovnat sama,“ popsala kamarádka Andrey a dodala: „O tom, že by ji doprovázel, s Petrem ani chvíli nepřemýšleli.“

Andrea se tak nebude mít o koho opřít! Přitom se na pohřbu tváří v tvář potká s otcem Jiřího, na jehož přání ani nenavštěvovala manžela v sanatoriu Na Pleši, protože by to prý mohlo jeho syna rozrušit. „Andy věděla, že na tom není Jirka dobře, ale tak rychlý konec ji hodně zaskočil,“ dodává kamarádka, která se začíná strachovat, aby se Andrea na pohřbu nesesypala.

VIDEO: Manželka Jiřího Krampola bojuje o život! A Andrea Pomeje půjde na pohřeb Jiřího Pomeje sama

Video
Video se připravuje ...

Manželka Jiřího Krampola bojuje o život! A Andrea Pomeje půjde na pohřeb Jiřího Pomeje sama Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
86 fotografií