„To, co se děje, mě strašně bolí! Byla jsem přesvědčená, že teď už nemá smysl cokoliv říkat, protože to prostě nic nezmění," napsala na facebooku Andrea, kterou nejvíc bolí komentáře lidí, kteří ji dokonce obviňují z Pomejeho smrti.

„Nevíte bohužel nic, co se u nás za poslední roky (ještě před nemocí) dělo. Ví to jen moje a Jirkova rodina a nejbližší přátelé. Řekla jste, že byste muže s rakovinou z domu nevyhodila, to ostatně je nejčastější názor všech, co mě lynčují! Jenže je to lež!" reagovala na slova spisovatelky Formáčkové vdova, která v posledních měsících s Jirkou nežila, ale jeho smrt jí těžce zasáhla.

Téměř tři stovky lidí jí v komentářích pod příspěvkem následně vyjádřilo podporu. „Nikdo nemá právo Vás soudit, dokud nebyl ve Vaší kůži," shoduje se většina.

„I když se osobně neznáme, upřímnou soustrast vám a hlavně malé. Fandím vám, užívejte si života, máte na to právo. Je škoda Jirky, ale cestu si vybral sám dobrovolně. Život máme jen jeden a je na každém, jak s ním naloží," přidala se manželka Pavla Trávníčka Monika (33).

Holčičko drahá, z pozice svého věku a z pozice zažité obdobné šílené, bolavé a vysilující zkušenosti, kdy veškerá láska, oběti ve všech možných i nemožných podobách, kýble slz ze zoufalství, že je to prostě všechno marný, kdy už jste jenom za služku, chůvu a hromosvod...tak z této pozice vám 'zakazuju' na cokoli a na kohokoli reagovat. Žijte dále svůj život...on ho přece taky žil, ne? Nejste zodpovědná za cestu, kterou si zvolil. Všechno je, jak má být. Jste svobodná. A on taky. Tečka, rozumíte," napsala paní Marie.

Paní Hana, která si sama něčím takovým prošla, napsala něco v podobném duchu: „Dobrý den, neznámé se a nikdy jsme se nepotkaly...Ale po přečtení vašeho článku Vám musím napsat. Prožila jsem něco trochu podobného. Kdo neví a nezažil, nepochopí. Skutečně platí třikrát a dost! Protože počtvrté je to stejné jako po stopadesátéosmé... Měla jste se odříznout dřív."

VIDEO: Andrea ať si sáhne do svědomí! Vyhodit chlapa s rakovinou? Důvěrnice Pomeje (†54) o konci jeho života

Video
Video se připravuje ...

Andrea ať si sáhne do svědomí! Vyhodit chlapa s rakovinou? Důvěrnice Pomeje (†54) o konci jeho života Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií