„Tohle mi dneska FB nabídnul jako vzpomínku na vzpomínku. Šestá třída a lyžák v Peci pod Sněžkou. Právě jsem byla odmítnuta chlapcem. Vybral si mou hezčí a prsatější spolužačku (což tenkrát byly všechny... eh, no dobře, i dneska),“ napsala k fotografii na sociální síť Nikol. 

„Kdybyste to někdo nemohl přečíst, tak: ‚Já myslím, že se jí taky líbíš. Přeju vám, aby vám to vyšlo. Nikol. P.S.: Až si budeš chtít zahrát karty, tak přijď. (KDYKOLI)‘ ‚Dík, hlavně taky za to, že mě chápeš. P.S.: URČITĚ PŘIJDU!‘ bylo v dopise psaném tužkou na hodně let starém papíře.

„Už nikdy nepřišel a nenapsal. Takhle s odstupem času a s takovejma zkušenostma si myslím, že můžu radit. Takže holky, jestli dal přednost hezčí a prsatější, tak ŽÁDNÝ karty kdykoliv, žádný já to chápu, v pohodě. Běžte a podpalte mu barák,“ poradila s vtipem sobě vlastním Nikol dalším dívkám, které potkala podobná nebo stejná situace.

Tohle mi dneska fb nabídnul jako vzpomínku na vzpomínku. Šestá třída a lyžák v Peci pod Sněžkou. Právě jsem byla odmítnuta chlapcem. Vybral si mou hezčí a prsatější spolužačku (což tenkrát byly všechny...eh no dobře, i dneska) Kdybyste to někdo nemoh přečíst, tak: "Já myslim, že se jí taky líbíš. Přeju vám, aby vám to vyšlo. Nikol. P.S.: Až si budeš chtít zahrát karty, tak přijď. (KDYKOLI)" "Dík, hlavně taky za to, že mě chápeš. P.S.: URČITĚ PŘIJDU!" Už nikdy nepřišel a nenapsal. Takhle s odstupem času a s takovejma zkušenostma si myslim, že můžu radit. Takže holky, jestli dal přednost hezčí a prsatější, tak ŽÁDNÝ karty kdykoliv, žádný já to chápu, v pohodě. Běžte a podpalte mu barák ❤️

Příspěvek sdílený n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka),Úno 18, 2018 v 10:47 PST

Ale možná dobře, že Nikol neskončila s tímto neznámým chlapcem. I když jí to s ním nevyšlo, nyní je šťastně zadaná s přítelem Martinem Kynclem, se kterým vychovává syna Mathiase. 

VIDEO: Těhotná Nikol Štíbrová: Těsně do porodu v dabingovém studiu! Kvůli „děvce“!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Štíbrová: Těsně do porodu v dabingovém studiu! Kvůli „děvce“! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií