Zpěvák Seal je ale na zájem fanoušků po celém světě zvyklý, a tak ho ani nemohlo překvapit, když ho pár jeho posluchačů přepadlo i v pražském baru. Situace využily i parťačky Nikol Štíbrová s Veronikou Arichtevou.

„Už to vypadalo, že praštěná matka v baru s nikým pořádně nepokecá. Naštěstí přišel Seal a probrali jsme ty caparty viď, taky ty příkrmy s Heidi prej normálně kupovali. Tak dobrý,“ napsala s humorem sobě vlastním Štíbrová.

Za to Arichteva bude mít na Seala pěknou vzpomínku. „Ano, i já dneska díky Leoši Marešovi mám fotku se Sealem. Všichni maj hezky tvářící se portrét, jen já jsem za debílka, kterej neudržel nadšení. Prostě to muselo ven. Nejvíc nejšťastnější,“ okomentovala herečka snímek, na němž ona ječí radostí tak moc, ač Seala rozesmála.

I Mareš byl ze setkání s britskou hvězdou radostí bez sebe. „Tak nějak se těžko chápe to, že si celý večer povídáte s někým, koho celý život posloucháte," popsal své pocity. Seal se ukázal jako velký sympaťák, který netrpí hvězdnými manýry.

Fotogalerie
34 fotografií