Dva roky po Brzobohatém zemřela jeho první ze tří manželek, herečka příbramského divadla Jarmila Kolářová (†81). „Milovala jsem ho a myslím, že i on mě,“ svěřila se ve svém posledním rozhovoru v roce 2012. „Zemřela náhle, už přede dvěma lety, je nám to líto,“ prozradili Blesku letos v příbramském domově důchodců. Po ní si Brzobohatý vzal Jiřinu Bohdalovou (85) a poté Hanu Gregorovou (63).

Fotogalerie: Tajné svatební focení Brzobohatého a …
108 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Svatba Kuchařové a BrzoGregora: Paroháč ženichově matce při tajném focení! Martin Hykl

Další událostí, která by mu jistě neudělala radost, ať už ji jeho potomci vysvětlují, jak chtějí, jsou čachry s jeho jménem. Jeho syn Ondřej (33), známý hudebník, si totiž letos krátce před svatbou s modelkou Taťánou změnil jméno! Přejal to matčino, herečky Hany Gregorové, a stal se z něj Ondřej Gregor. „Je to kvůli kariéře v zahraničí,“ vysvětloval Ondřej. Z Brzobohatého v jeho jméně zbylo jen B. Veřejnost to přijala s velkými rozpaky a nesouhlasem, protože příjmení Brzobohatý patřilo v českém showbyznysu k nejrespektovanějším. Jediný, kdo se v jeho rodině teď jmenuje Brzobohatá, je Rola – Radkova nevlastní dcera z Hanina předchozího manželství!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová (63) o seznámení s Ondřejem (31): Přišel jí seštelovat internet! David Turek, Martin Hykl

Nový muž je právě i v životě vdovy Hany Gregorové. Ta se nedávno zasnoubila s výrazně mladším Ondřejem (31). Nicméně v tomto případě jsme si jisti, že Radek by své ženě novou lásku přál... 

Fotogalerie
45 fotografií