U oltáře si řekli nedávno »ano« Ondřej B. Gregor a Taťána Kuchařová a rodina zesnulého Radka Brzobohatého bude chystat další veselku! Na romantickém rakouském ledovci Hintertux se zasnoubila Hana Gregorová a její zajíček Ondřej Koptík. „Požádat jsem ji chtěl už zhruba měsíc, ale věděl jsem, že to chci udělat tak, aby to pro ni bylo nezapomenutelné,“ řekl nedělnímu Aha! Koptík.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Hana Gregorová: Na Radka jsem nezapomněla! S Ondrou je to jiné! David Turek, Martin Hykl

Zatímco herečka a vdova po legendárním českém herci prožívá štěstí, ze všech stran se na ni valí kritika, že zapomněla na svého manžela. „Rozhodně jsem na Radušku nezapomněla, mluvíme o něm každý den a Ondra mě i doprovází k němu na hrob. Radek je moje veliká láska. Tou také navždy zůstane! Neznamená to ale, že do smrti budu sedět doma a plakat, jak by si někteří přáli,“ řekla nedělnímu Aha! Gregorová.

Ondřej Koptík dokonce při poslední návštěvě hrobu Brzobohatého potichu poprosil o Hančinu ruku. „Tak nějak jsem cítil, že bych to měl udělat. Mám k panu Brzobohatému nesmírnou úctu a vím, že navždy bude v srdci mé snoubenky,“ svěřil se nedělnímu Aha! Koptík.

Podívejte se na romantické zásnuby Ondřeje Koptíka a Hany Gregorové!

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Takhle zajíček Ondra (31) žádal Gregorovou (63) o ruku! David Turek, Martin Hykl

Vše o Haně Gregorové a Ondřeji Koptíkovi naleznete: ZDE!

 

Fotogalerie
61 fotografií