Když na začátku srpna na hintertuxském ledovci v Rakousku požádal prodejce mobilního operátora herečku o ruku, dozvěděla se její dcera o tak důležitém životním kroku z novin, stejně jako všichni ostatní. A je možné, že bude mít mladšího otčíma, než je ona sama. „Tohle nemá cenu komentovat, je mi to celé jedno…“ utrousila Rola pro Blesk a dala tak jasně najevo svůj postoj k matčině vztahu.

Ale jak se zdá, všechno je k něčemu dobré. „Hodně to semklo Rolu a jejího bratra Ondřeje, s nímž jediným to Rola řeší. Oba je to hodně trápí a bojí se, aby jejich máma nenaletěla,“ svěřil Blesku zdroj z okolí rodiny. „Od začátku to mezi Rolou a mladým milencem hodně skřípe. Myslela totiž, že je to jen chvilková záležitost, která se přežene, jenže teď už v dálce znějí svatební zvony,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Sama herečka měla vždy s dcerou krásný vztah, obě spolu pracují v rodinném Divadle Radka Brzobohatého. Zdá se tak, že jediný, kdo v rodině nemá obavy, je zamilovaná principálka. „Poznala bych, kdyby mě chtěl někdo využít. A jsem si jistá, že to tak není,“ řekla krátce po zasnoubení Gregorová Blesku.

Vše o Haně Gregorové a Ondřeji Koptíkovi naleznete: ZDE!

Hana Gregorová promluvila o svatbě s Ondřejem Koptíkem!

Fotogalerie: Tajné svatební focení Brzobohatého a …
108 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Gregorová: Jaká bude svatba s Ondřejem? David Turek, Martin Hykl

Herečka prozradila, jak se s Ondřejem seznámili!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová (63) o seznámení s Ondřejem (31): Přišel jí seštelovat internet! David Turek, Martin Hykl


Fotogalerie
52 fotografií