Agresivní chování muže, který několik měsíců spolupracoval s její metalovou kapelou Anacreon, si nedokáže vysvětlit. „Vůbec nevím, proč to udělal. Nikdy jsem mu nic neudělala ani ve zkušebně tomu nepředcházel žádný konflikt – vůbec nic...“ přemítá nahlas Veronika, která je s otřesem mozku, pohmožděninami a vyraženými zuby v domácím léčení.

K incidentu došlo z neznámých důvodů ve čtvrtek dopoledne v obci Jemníky u Slaného. Agresor ji mlátil lahví od piva do hlavy a pak škrtil. „Normálně jsme se bavili. Dali jsme si kafe. A pak, když jsme odcházeli ze zkušebny, mě zezadu napadl,“ řekla TV Nova herečka známá ze seriálů Ordinace či Gympl.

Útočník je nyní obviněný z pokusu vraždy. Soud už na něj dokonce uvalil vazbu. „Byl to známý, který se tak nějak přimknul ke kapele. Chodil na koncerty i zkoušky a snažil se nám domlouvat termíny vystoupení. Jak se ale později ukázalo, byl ztělesněním lži. Momentálně si nejsme jisti ani tím, jestli se jmenuje, jak se jmenuje,“ řekl Blesku hereččin přítel Tomáš Krejza, který útočníka osobně dopadl, a to v obci za autobusovou zastávkou, kde se skrýval.

Fotogalerie
16 fotografií