Druhá řada kuchařské show MasterChef startuje 21. srpna a bude mít vyhrazené pondělky a středy. Boj o výhru půl milionu korun a vydání kuchařky bude i tentokrát napínavý. Nemilosrdní kuchaři budou opět v sestavě Marek Raditsch, Marek Fichtner a Miroslav Kalina. Během 24 dílů se diváci mohou těšit i na hvězdné návštěvy.

Oblíbený seriál Ulice se na televizní obrazovky vrátí v pondělí 22. srpna a bude se vysílat každý všední den v 18:30 hodin. Nekonečné příběhy obohatí mladí herci, známí ze seriálů konkurenční televize TV Prima, Anežka Rusevová (29) a Vincent Navrátil (19).

Diváci se mohou těšit i na oblíbenou soutěž Chcete být milionářem?. Na tu se můžete dívat každý pátek, a to od 26. srpna. Po prázdninové pauze se vrací i seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který se začne vysílat od 30. srpna a bude mít vyhrazené úterky a čtvrtky od 20:20 hodin. Do Kamenice nastoupí řada nových postav. Asi nejvýraznější z nich je Jana Paulová (61), která si střihne roli potížistky Jarmily Kočkové, maminky nové lékařky Aleny Rytířové (Michaela Badinková).

Těšit se můžete i na oblíbenou show Tvoje tvář má známý hlas, která se bude vysílat v neděli večer, ovšem, televize Nova zatím neprozradila, kdy druhá řada fenoménu bude startovat, stejně jako u Výměny manželek či nové zábavné show Celebrity game night, která se bude vysílat v pondělí a čtvrtek od 21.35 h. V nové show se utkají ve dvou týmech známé tváře ze světa showbyznysu a budou bojovat o finanční výhru, zapojeni budou i diváci. Půjde o zábavnou formu soutěže plné improvizace a netradičních úkolů. Chystá ji tým kolem Simony Matáskové, producentky »Tváře«.

Jízdní řád podzimních večerů na televizi Nova
Autor: Infografika Blesku

Fotogalerie
12 fotografií