Mister Global patří mezi nejprestižnější světové soutěže mužské krásy. Soutěž není jen přehlídkou krásných mužských těl, ale také sebevědomí, inteligence, jedinečného životního postoje, charakteru a vnitřní krásy, jak tvrdí její organizátoři.

„Jsem hrozně rád, že tady jsem, je to pro mě velmi cenná životní zkušenost, potkal jsem tu zase spoustu skvělých lidí. Tak mi držte palce!,“ vzkázal směrem k domovu Martinka jen krátce před plánovaným startem soutěže.

Video
Video se připravuje ...

Muž roku David Turek, Lukáš Červený

A jeho sen o vítězství se nakonec stal skutečností. Tomáš vyhrál titul nejkrásnějšího muže planety. Na druhém místě se umístil Thajec a na třetím Španěl. Celkově se zúčastnilo 22 soutěžících. „Jako agentura, která Tomáše zastupuje, se dmeme pýchou. Tomášovi moc gratulujeme, je to obrovský úspěch pro mladého muže z Mostu,“ řekl Blesk.cz Michal Doležal, majitel agentury CAST ME. „Poprvé vyhrál takovouto světovou soutěž český zástupce z řad mužů. Je vidět, že se u nás v Česku opravdu rodí ti nejkrásnější chlapi a Tomáš Martinka si tento úspěch opravdu zasloužil. Jsem na něj velmi pyšný,“ sdělil Blesk.cz David Novotný, ředitel soutěže Muž roku.

Fotogalerie
10 fotografií