Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Smolařka Lucie Borhyová: 4 muži, kteří jí zlomili srdce! Proč jí vztahy krachují?

/
  • Osudoví muži Lucie Borhyové
    15. října 2015 ● 21:31

    Že by měla takovou smůlu? Své city moderátorka Lucie Borhyová investovala už do několika mužů, ale zatím to nikdy nedopadlo. Nedostala se ani k oltáři, ani se jí nesplnilo přání o spokojené a úplné rodině. Se všemi svými osudovými partnery se dočkala jen rozchodu a zlomeného srdce. Jak je to možné?

  • 1.

    Alan Babický (47)

    Lucie Borhyová a Alan Babický vypadali jako ideální pár. Začali spolu chodit, když Lucie prorazila v Televizních novinách na Nově. Byli spolu devět let a vážně se už mluvilo o svatbě. Místo toho ale přišel rozchod. Ani jeden z páru se k tomu nechtěl vyjadřovat. Šuškalo se ale, že za to mohla Lucčina kolegyně Michaela Ochotská a její románek, který si s Babickým prožila.

    Lucie Borhyová a Alan Babický
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Jaromír Jágr (43)

    Poté, co se Lucka vzpamatovala ze zlomeného srdíčka po Alanovi, připletl se jí do života hokejista Jaromír Jágr. Evidentně si oba dva padli hodně do noty, začali se spolu objevovat ruku v ruce a několikrát je nachytali paparazzi. Toto vzplanutí ale trvalo pouze pár měsíců. Jágr musel totiž zase odjet do zámoří a Lucie zůstala tady.

    Podle Lucie Borhyové je Jágr stále fešák. Prý by člověk ani neřekl, že mu už je 40 let.
    Autor: ČTK, Blesk

  • 3.

    Nico Papadakis (36)

    Řecký podnikatel Niko Papadakis se zdál jako ideál. A Lucie si myslela, že to je ten člověk, který si ji dovede k oltáři a založí spolu hnízdečko lásky. Ale ani to nevyšlo. I když s ním Lucie otěhotněla, ani to ho nezastavilo v tom, aby od ní utekl. Opustil ji ještě předtím, než porodila.

    Borhyová povolala tatínka Nika, aby tu na nemoc syna nemusela být sama.
    Autor: Foto Blesk

  • 4.

    Michal Hrdlička (26)

    Další Luciinou láskou se stal mladý kolega a sporťák Michal Hrdlička. S ním tvořila jeden z nejzamilovanějších párů českého šoubyznysu. Ačkoliv to vypadalo, že jim láska vydrží až do smrti, opak byl pravdou. Rozchod přišel jako blesk z čistého nebe. Michal se od Lucie odstěhoval a nic na tom nezměnila ani jejich společná dcera Linda (1).

    Hrdlička a Borhyová
    Autor: herminapress.cz, Reprofoto TV Nova

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 46

mopsamanda: Naprostý souhlas. Namyšlená otlemená blbka. Myslela si, když si nechá udělat dítě, že si chlapa udrží, v obou případech. A ten ťulpas Hrdlička jí skočil na špek. Pak prozřel, a utekl. Ten Řek, ten byl chytřejší, ten vzal kramle ještě než se dítě narodilo. Tomu holt ujely nohy, a už se vezl. Jen je mi líto těch dětí. Chudáci bez normálních rodinných vazeb, rodiče se o ně budou tahat, brzy je začne madam tahat po různých akcích, aby se pochlubila a zvýšila si svůj kredit.

(17. 10. 2015 18:06)

mopsamanda:

(17. 10. 2015 17:58)

karancita:

(17. 10. 2015 15:21)

karancita: Ano, s tímto názorem jen a jen souhlasím. Nechápu, jak se taková žena může někomu líbit. Lidi jí znají jen a jen z obrazovky a neví, jaká je ve skutečnosti. Mohu Vám říci, že je to namyšlená a sebevědomá ženština, která jde přes mrtvoly a myslí si o sobě, že je něco víc, než ostatní ženy. Strašně se například rozčiluje, když jí někdo nepozná a nevysloví jí poklonu až k zemi. Píši z vlastní zkušenosti. A pak, copak matka , opravdová matka, dokáže odejít od dítěte hned po porodu tak jako ona? Dneska jí spousta žen lituje, jaká je chudinka, houby chudinka, je to jen a jen vypočítavá mrcha. Myslela si, že bude mít mladšího muže a ejhle, kde nic, tu nic. Zase je sama a vždycky bude sama. Děti vyrostou, ale jak je vidno, i bez ní. Děti byste měli litovat a ne tuhle madam.

(17. 10. 2015 15:18)

evanakis:  zindula vytři si ŘIŤ a papulu a udělej si z toho obklad! smrdíš až do Blesku!

(16. 10. 2015 14:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy