Důkazem toho budiž středeční situace: Hrdlička od rána věděl, že jeho expartnerka bude uvádět Televizní noviny a on by měl na hlavní večerní zprávy navázat Sportovními novinami. A protože se s ní nechtěl setkat, službu si vyměnil. Lucie vysílá, Michal službu nemá,“ oznámila Blesku mluvčí TV Nova Alžběta Cimová.

A opravdu tomu tak bylo. Lucie se samozřejmě chovala jako profesionálka a nedala na sobě během vysílání nic znát. Její nelehkou situaci ale prozradil poněkud ztrhaný výraz. A smutné oči, které jindy září a jiskří. Během středečního vysílání ale byly pohaslé. Ačkoliv na začátku Televizních novin předvedla svůj proslulý úsměv od ucha k uchu, zasvěceného diváka nemohla oklamat.

Video
Video se připravuje ...

Lesk SPECIÁL o rozchodu Borhyové a Hrdličky! Krach lásky krok za krokem! Blesk TV

Je jasné, že mezi Borhyovou a Hrdličkou se stalo něco hodně zásadního – a z toho plyne tato averze! Od odhalení Blesku, že se známý pár rozešel, se čím dál více spekuluje o tom, že Michal v poslední době trávil volný čas s jinými ženami.

Za rozchodem může být například jeho až přílišná náklonnost ke kolegyni ze Sportovních novin Inně Puhajkové (29), která dříve žila s Jaromírem Jágrem (43). „O víkendu spolu cukrovali v podniku, který patřil jeho tátovi,“ řekl Blesku očitý svědek. A Inna prý nebyla jedinou ženou, které se Michal o volném víkendu věnoval…

 

Fotogalerie
10 fotografií