„Marodila dlouho, dlouhodobě s nemocí bojovala. Léčila se. Bojovala. Myslím, že to, co tady prožila, bylo maximum, co šlo vybojovat. Ty karty měla rozdané dost blbě,“ svěřil Blesku smutně Kateřinin manžel Petr Kučera, kterého si vzala loni v srpnu.

Za Petra se krásná Miss provdala před rokem, když už byla vážně nemocná. Její muž jí byl po celou dobu a hlavně v těch nejtěžších chvílích velkou oporou. "Doktoři už jí neuměli dát takovou pomoc, jakou by potřebovala," svěřil se smutný manžel.

„Zůstala s námi až do konce. Byla statečná a jako anděl s námi zůstane,“ dodal. Nedožila se ani prvního výročí líbánek, které strávili společně s manželem v Itálii.

Pohřeb sportovkyně se konal 8. září ve velké obřadní síni na ústředním hřbitově na Doubravce. "Budeme moc rádi, když se potkáme v co největším počtu v restauraci Za oponou. Budeme tam do pozdních večerních, pokecáme, zavzpomínáme... Hudební nástroje vítány! Tohle je oficiální pozvánka pro ty z vás, kteří měli Kač rádi," informoval o pohřbu svojí manželky Petr.

 

Fotogalerie
7 fotografií