S přechodem z Novy na Primu si Láďa Hruška naordinoval přísnou, ale speciální dietu, po které za pouhé dva týdny shodil 7 kilogramů. Ve svém novém kutilském magazínu Vychytávky Ládi Hrušky chtěl být štíhlý. "Nemůžu tam přece vypadat jako buřtík z Karlína," zařekl se.

A bez dalších řečí se pustil do boje s nadbytečnými kily. "Večer si udělám bílé maso nebo si vařím dietní polívky. S těmi experimentuju, vymýšlím si vlastní recepty," vysvětlil Hruška deníku Aha! svůj denní příjem.

Jeho nejoblíbenějším receptem je však cuketová polévka s olomouckými tvarůžky. "To je bílkovina, celé jedno procento tuku. A protože čas jsou peníze, nedělám to ani na cibulkovém základu... Prostě uvařím ve vodě cuketu, rozmixuju ji a do toho nechám rozpustit syrečky," prozradil Kuchtík, který si k lahodnému pokrmu rád dopřeje i sklenku vína.

Zatímco jiné drastické diety alkohol přísně zakazují, Hruška má vlastní pravidla. "Já si dopřávám od všeho. Mám takovou zásadu, že od pondělí do čtvrtka piju střídmě bílý víno. V pátek si dovolím i něco tvrdšího. A když to zdárně přežiju, tak to může být i v sobotu. V neděli většinou už abstinuju, protože mám z toho, jak se snažím zdravě žít a pak to pohnojím, morální kocovinu,“ dodal se smíchem. Odborníci a nutriční specialisté ostatním ale jeho dietu nedoporučují.

Fotogalerie
8 fotografií