Dvě hodiny trvalo, než z Lindy tým profesionálů udělal kabaretní madam. Proměnou moderátorka prošla kvůli moderování znovuotevření baru v centru Prahy. Bílý kostým jí na míru ušila módní návrhářka Alice Wilson a o make-up a vlasy se postaral stylista Sam Dolce.

"Miluju extravagantní věci do práce a na nošení čehokoli jsem zvyklá z divadla. Normálně nosím triko, džíny, kecky a culík, tak si to musím vynahradit. Ale musím říct, že když mi to poprvé oznámili, dostala jsem strach, že budu muset běhat s holým zadkem, ale naštěstí jsou všichni okolo mě rozumní a taktní k mému věku," řekla Blesku Finková, která stále není rozvedená s bavičem Richardem Genzerem. "Všichni jsme v pohodě, takže rozvod neřešíme," říká Linda. 

Na novou image baru Follow me se přišla podívat i zpěvačka Kate Matl, herec Pavel Trávníček s přítelkyní Monikou nebo pohublá Kateřina Kornová. Opět se vyrojily spekulace, že princ z Popelky čeká se svou mladou partnerkou miminko. "Miminko opravdu nečekáme a zřejmě se už tatínkem nikdy nestanu," řekl Blesku Trávníček.

Fotogalerie
10 fotografií