Tak významnou událost jako završení Mistrova turné se rozhodlo nepropásnout velké množství známých českých tváří.

Koncert přilákal moderátora Leoše Mareše i herečku Moniku Absolonovou, kteří zasedli do prvních řad v O2 areně.

Dorazil i Ladislav Štaidl se synem Arturem, kterého má se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48) Oba byli ve velmi dobré náladě a po celou dobu se usmívali.

Štaidly na koncertě přivítala sama Ivana, které Artur věnoval zdvořilý a přátelský polibek na tvář. Koncert pak mohl naplno začít.

Největší fanynky Mistra, jeho dcery, si pro něj připravily velké překvapení. Společně se svou kamarádkou si vzaly vestičky, na kterých stálo »Božský Karel Gott«.

Mistr si snad lepší završení svého beznadějně vyprodaného turné nemohl ani přát. Od svých milých dcerek dostal květinu a odměnou mu byl i potlesk 12 tisíc posluchačů.

Technické potíže na začátku show

Přesto byl začátek show komplikovaný. Druhou show Karla Gotta (75) ve vyprodané O2 arenĕ totiž provázely potíže s technikou! V celé první části koncertu nefungovaly grafické projekce. Což zvláště v úvodu show, kdy Gott sjíždí v projekci na pódium, zásadně chybělo.

A protože vystoupení natáčela televize, Mist po přestávce se svojí doprovodnou kapelou Boom! Band Gott start koncertu kvůli kamerám zopakoval.

„Tohle se stává jednou za sto let! Podpořte Karla a jeho tým. Chtějí, abyste si koncert užili s vynikající grafikou,“ oznámil nečekaně O2 areně moderátor Leoš Mareš (38), který jinak koncert sledoval z první řady. A tak se začatek show opakoval.

Fotogalerie
16 fotografií