Sladit si s Innou termín na rozhovor a focení nebylo nic snadného. Má minimum času, pořád pracuje, natáčí nebo prostě někde lítá. Pak ale proti mně seděla normální 28letá holka, se kterou jsem si s chutí povídala ještě hodinu po vypnutí diktafonu.

Pořád na cestách

Prozradila mi i hodně věcí z doby, kdy žila s Jaromírem Jágrem v Americe. A ne vždy to bylo zrovna veselé... „Já vždycky hodně bojovala s tím, že mi chyběla seberealizace. Neexistuje asi nic horšího než jít spát s pocitem, kdy nevíte, co budete druhý den dělat. Uměle si pak vytváříte program, abyste nějak zabila čas. Člověk pak svůj život spíš tak nějak přežívá, neužívá si ho,“ povzdechla si při vzpomínce na promarněné roky. A drtily ji i jiné věci, třeba nedostatek přátel: „Nějaké známé si časem najdete, ale problém je, že ve chvíli, kdy si někde zvyknete, tak se zase stěhujete jinam...“

Přísné Inně »sport« sluší

Po rozhovoru následovalo focení, a to dopadlo skvěle. „Inna je moc příjemná, ale také hodně přísná. Na sebe, i na mě. Potrpí si na detaily, chce, aby vše bylo perfektní,“ vzpomíná na dvě hodiny focení Jan Tůma. „Také nás potěšilo, že nechce být jen za dámičku, ve streetové módě nebo sportovním oblečení, do kterého jsme jí oblékali, se prý cítila také výborně,“ dodává fotograf.