Láska mezi Pavlem Liškou, známým především z filmu Návrat Idiota, a jeho ženou Kristýnou vyprchala už před více než půl rokem. „Náš vztah vypadal jako jedna velká pohádka. Potkali jsme se, zamilovali, měli dítě. Já byla praštěná, naivní holčička, on blázen. A dva blázni dohromady, to prostě nejde. Neumíme spolu žít, jsme moc rozdílní,“ přiznala odchod od manžela Kristýna v magazínu Žena a Život.

Podle informací Blesku herec začátkem listopadu loňského roku strávil týdenní dovolenou na Kanárských ostrovech bez své manželky. „V letadle na Lanzarote s námi letěl Pavel Liška se svým synem a dvěma kamarády. Jeho manželka s nimi nebyla,“ potvrdil Blesk.cz náš zdroj.

Liškova manželka Kristýna nechtěla dělat unáhlené závěry, proto čekala, že se situace mezi nimi zlepší. „Pořád jsem čekala, že se to zlepší. Nezlepšilo. Rozhodnutí skončit bylo osvobozující a zároveň smutné,“ svěřila se Lišková s tím, že jejich syn Šimon se s rozvodem rodičů pomalu smiřuje.

Manželé už spolu půl roku nežijí a tak Kristýně nebránilo nic v tom, aby si našla nového partnera. „Teď se někdo objevil. Nechci to ale zakřiknout,“ práskla na sebe hercova manželka.

Fotogalerie
1 fotografie