Svatba se konala v přísném utajení, nevěsta si medializaci svého velkého dne nepřála. Během obřadu překvapivě nezazněly žádné písně Bářiných slavných rodičů. Nevěsta si nechala zahrát pouze orchestrální skladby.

Hrdý otec Petr Spálený si nenechal ujít příležitost odvést svou nejmladší dceru k oltáři. „Je to pro nás krásný den. Ale musím splnit přání dcery, která si nepřeje, abychom o její svatbě mluvili,“ řekl Blesk.cz zpěvák.

Blesk.cz se podařilo zjistit, že po obřadu proběhne bohatý raut pro sedmdesát hostů, který bude probíhat v zámecké zahradě. Mezi hosty je i její nevlastní sestra, moderátorka a novinářka Pavlína Wolfová, kterou má Spálený z prvního manželství s Pavlínou Filipovskou.

Nevěsta se na svůj den pečlivě připravovala. Od rána vrcholily přípravy. Nejvíce starostí bylo kolem dlouhých vlasů jak nevěsty, tak její matky Milušky Voborníkové, které si vzala do parády najatá kadeřnice.

Miluška Voborníková, která se ve společnosti příliš často neobjevuje, vypadala na svatbě své dcery báječně. Někdejší hvězda Divadla Semafor neztratila nic ze svého půvabu. V černých kalhotách a bílém saku skvěle vynikla její stále velice štíhlá postava.

Fotogalerie
13 fotografií