Britský herec se s Rosanne Coker seznámil v roce 2007 během natáčení první části posledního dílu Harry Potter a Relikvie smrti. Coker plnila ve štábu roli asistentky. Tehdy se stýkali pouze pracovně, postupně se však začali sbližovat. Chodit spolu začali až před rokem a kvůli Radcliffově přísné smlouvě mohli svůj vztah odhalit až nyní. Producenti se totiž báli, že kdyby představitel Harryho Potter odhalil svou lásku ještě před uvedením posledního dílu do kin, mnoho divaček by bylo zklamaných.

Harry si totiž pěstoval image čaroděje – samotáře. Až v posledním díle se zamiluje do Ginny, sestry jeho nejlepšího filmového kamaráda Rona, kterou si nakonec vezme za ženu.

Podle Radcliffova blízkého přítele jsou do sebe Rosanne a Daniel bláznivě zamilovaní. „Daniel je pevně rozhodnutý, že si ji vezme za ženu,“ tvrdí jeho přítel. Podle britského deníku Sun si Daniela velmi oblíbil otec Rosanne Malcolm. „Je to skvělý chlap,“ prohlásil nastávající Radcliffův tchán. Termín svatby zatím oba pečlivě drží v utajení.

Fotogalerie
7 fotografií