Gottova dcera Lucie (23) je navýsost spokojená. „Tatínek se vždycky úplně rozzáří, když se na něj Vojtíšek usměje,“ prozradila Blesku šťastně. Je v pohodě. Její manžel Jan Kovařík (30) stále doma ochotně vaří, vytírá podlahu a dokonce vstává k synovi, když se náhodou v noci probudí. Ale to je opravdu jen zřídka, protože malý spí od 14 dnů života celou noc a své rodiče nočními poplachy netrápí.

„Mám teď moc krásné období. Baví mě ráno vstávat, těším se na každý den,“ usmívá se Lucie. Otce i jeho ženu Ivanu s rodinou podle možností navštěvuje. „Charlotte i Nellinka si s Vojtou rády hrají, protože je s ním už legrace. Jsou to sice jeho tety, ale věkově si jsou blízko,“ vysvětluje Lucka.

Fotogalerie
4 fotografie

Od Nového roku mají Kovaříkovi navíc na Bertramku příjemnější cestu. Karel mladým nadělil nové auto. „Tchánův řidič Olda Havránek mě na Vánoce dovezl před prodejnu s auty a řekl, tak si máš vybrat. Úplně mě to porazilo,“ svěřil se Honza. O případném druhém dítěti se u Kovaříků doma sice už občas mluví, ale prý je ještě dost času. „Až Vojtíšek odroste, určitě budeme chtít, aby měl sourozence, plánujeme velkou rodinu. Pořídíme mu časem brášku nebo sestřičku,“ míní Lucie s Honzou.