Bylo jen otázkou času, kdy se potomci Marešové a Gottové dají dohromady. Zatímco maminky většinu času na party trávily společným klábosením a pokuřováním cigaret, Kubík se Charlottkou dováděli až do deseti do večera.

Malý Mareš mohl na vyparáděné Charlotte oči nechat. Taky kvůli výběru šatiček, přišla na slavnostní vyhlášení odpoledního závodu v bobování o čtvrt hodiny později. Ale vyplatilo se. Modré šaty s flitrovou vsadkou na předním díle byly vhodným outfitem pro vítězku závodu. Gottová při přebírání diplomu jen zářila.

Po všech oficialitách děti slavných maminek panovaly parket. Poskakovaly a povykovaly až do noci. Vzhledem k tomu, že téměř všechny maminky měly s sebou chůvu nebo babičku, bylo o ratolesti postaráno. Ale uhlídat neposedné ruce Kubíka bylo nemožné. Každou chvíli měla Charlottka sukni až u pasu. "Celý táta, no. S tím si maminka ještě užije," vtipkovala jedna z moderátorek.

Kromě Ivany Gottové, Moniky Marešové, se v luxusním hotelu objevila Gábina Partyšová se synem Kristiánem, Jana Adamcová s Daníkem a Jasmínkou, Lenka Hornová s dcerou nebo Nicol Lenertová. Ta přijela jen se synem Jaroslavem, protože mladší Dominik byl nemocný a doma ho hlídal tatínek. Takže se v sobotu večer rozhodla z akce odjet domů.

Fotogalerie
4 fotografie