Gottová byla jednou ze slavných maminek, které své děti vzaly na sobotu do Špindlu pořádně si užít hory. Akce se nesla v duchu komedie století S tebou mě baví svět, jen s tím rozdílem, že místo tatínků vyjely do hor s ratolestmi maminky.

Na sjezdovku taxíkem

Manželka Karla Gotta dopoledne dováděla s dcerkami Charlottou a Nelly spolu s ostatními na sáňkové dráze. Když je ale pak v půl třetí uložila k odpolednímu spánku, vyrazila na svah sama.

Od hotelu na sjezdovku je to příjemných 10 minut chůze. Ne tak pro Ivanu. Aby se nemusela táhnout s lyžemi na ramenou, zavolala si pěkně taxíka, který ji přivezl až k vleku.

Přitom kdyby šla pěšky, nad jejím outfitem značky Bogner za 300 000 korun mohlo užasnout daleko víc lidí. I modelce Andree Verešové, která dosud platila za módní královnu Špindlu, by jistě spadla čelist. Slavíkova manželka tímto trumfla i její zlaté vázání, s nímž se Verešová předvedla před dvěma lety.

Ale má to jeden háček. Oblečení měla Gottová pouze zapůjčené. „Bylo mi líto, když jsem ho musela vracet,“ posteskla si Blesk.cz moderátorka VIP zpráv Gottová.

Fotogalerie
7 fotografií