Z domu v Pyšelích se sice Brousek už v září odstěhoval, ale v divadle se vídali pořád. A to už podle všeho Gondíková nechtěla snášet.

"Adéla nás skutečně opustila, takže její role v představeních se musely přeobsadit. Ale její pohnutky chápeme," potvrdili Blesku kolegové Adély z Divadla Na Fidlovačce.

Fotogalerie
3 fotografie

Gondíková se teď bude muset upnout především na svoji televizní práci na Nově v Radách ptáka Loskutáka a v populárním seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Přišla o muže i o práci

Rozchod s manželem Ondřejem Brouskem má pro Adélu Gondíkovou smutnou dohru. Přišla kvůli tomu o práci. Nedokázala se totiž dívat v Divadle Na Fidlovačce na nevěrného muže a jeho milenku, kolegyni Annu Remkovou .Raději z divadla sama odešla.

"Je to hodně bolestné, nechci to rozebírat," řekla Blesku krátce Adéla, když se Brousek v září od ní a dcery kvůli milence odstěhoval. V úterý Gondíková telefon nezvedala vůbec.

Kolegové z Fidlovačky byli trochu sdílnější. "Je to moc smutné, ale na druhou stranu se Adélce nedivíme," svěřili s pochopením herci.

"Nelze se divit, že se nedokázala skoro denně dívat na člověka, který ji tak ranil. Raději se vzdala svých rolí a prakticky ze dne na den odešla."

Herecká práce přitom Adélu Gondíkovou velice bavila. Moderuje sice v televizi s bratrem Daliborem pořad Rady ptáka Loskutáka, ale na herectví nikdy nedala dopustit. Ještě že Adéle zůstala postava vrchní sestry Veroniky v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.