Leoš Mareš se zřejmě dobře vyspal nebo si vzal k srdci množící se kritiku, která se na něj v poslední době doslova valila ze všech stran. Nebudeme Mareše ale zase úplně adorovat, samozřejmě se tam pár přeřeků vyskytlo, ale celkem jeho výstup šel jako po másle. To samé by se dalo říci i o porotě, která svými připomínkami vtipně glosovala semifinálový večer.

Jediní, kteří se nezlepšili a už jim asi vážně nic nepomůže, je bavičské duo Mr.GS! Michal Suchánek a Richard Genzer se v Talentmanii bohužel ocitli neprávem. Škoda, že Nova nevsadila na mladší generaci glosátorů. Ti by možná měli více postřehů k aktuálnímu dění mezi mladými lidmi a odpustili by si trapné sexuální narážky, kterými zatím "Suchoš" s "Geňou" oplývají.

Opravdové talenty jsme (ne)viděli?

Tentokrát bylo nedělní kolo, co se týče výkonů soutěžících, slabší než to sobotní. Malý klučina Tomáš Ringel spíš než svým zpěvem zaujal svou roztomilostí. Další postupující duo žonglérů Bratři v tricku ukázali triky v žonglování, ale nic převratného. Pak přišla Alena Smolíková s fenkou Keysi. Ano, Keysi je opravdu šikovný pejsek a má i šikovnou paničku, s trochou snahy to ale naučíte svého pejska také.

Skupina karatistů Rapiďáci zase ukázali nacvičené chvaty, nic, co by se nedalo zvládnout. Nakonec snad můžeme vyzdvihnout hru na pilu od Petra Dopity, to se opravdu jen tak nevidí. Nelámejme ale hůl dopředu, ještě nás čekají další semifinálová kola a to se Nova jistě ještě nevytasila se svými největšími trumfy!

Fotogalerie
7 fotografií