Je tohle vtipné? Ne, ne, třikrát NE! Humor může mít mnoho podob. Ale toto je už příliš! Jeden ze soutěžících v Talentmanii si libuje v tom hodně šibeničním. Skandální na tom je to, že produkce pořadu se na masakru spolupodílela!

Hrůzné je, že takovými videi to začíná, střelbou v ulicích to pak končí! Slovensko to před třemi dny zažilo na vlastní kůži, přesto produkci pořadu nepřišlo divné tuto morbidní scénu zařadit. Zasáhnout tak muselo až samotné vedení televize.

Smrtka vystřílela porotu, Banášová přišla o hlavu

Z televize Markíza uniklo šílené video. Za dvoumetrovou Smrtku převlečený soutěžící Talentmanie ve svém čísle doslova vystřílel porotu. Scénka začíná nevinně. Hubená smrtka tančí a skotačí do rytmu chytlavých songů, v rukách třímá obrovskou dýku, všichni se náramně baví. Diváci nadšením vstávají ze židlí a tleskají, porota se směje. Zdeněk Troška číslo sleduje s neskrývaným zaujetím. Humor všechny však brzy přejde. Smrtka začne pálit kulky.

Aby produkce pořadu vystoupení opepřila, dopomohla soutěžícímu trikovými záběry, takže se ve finále celá porota koupala v krvi. Adele Banášové Smrtka ustřelila půlku hlavy! Tak tyto brutální záběry měly bavit diváky jen tři dny po krvavém masakru z bratislavského předměstí Devínská Nová Ves, kde šílený střelec Lubomír Harman (†48) zastřelil sedm lidí!

Fotogalerie
3 fotografie

Režisér celou noc znovu stříhal celý díl

Když se vedení televize domáklo, co má běžet v předvečer státního smutku za oběti masakru na obrazovkách, zasáhlo a režiséra pořadu donutilo celý díl přestříhat. Ten pak strávil ve střižně celou noc, aby dal zpackaný díl do pořádku. „Vedení TV Markíza se v kontextu tragických událostí v Devínské Nové Vsi rozhodlo zasáhnout do relace,“ zdůvodnila zásah do programu mluvčí Markízy Oľga Dúbravská.

Přestože Markíza tuto obludnou scénu z programu vystřihla doslova za pět minut dvanáct, slovenskému deníku Nový Čas se podařilo tyto záběry získat. Fotografie i šokující video zvrhlé scénky nakonec světlo světa přeci jenom spatřily.

Televize Nova, která s Markízou na Talentmanii spolupracuje, se od sestřihu a morbidního vystoupení Smrtky distancovala a jeho číslo odmítla odvysílat.