Když čtrnáctiletá školačka přišla na jeviště, působila před porotci trochu nejistě. Dokonce se zdálo, že chce mít své vystoupení hlavně hodně rychle za sebou. Třesoucím hláskem se sice představila, ale na ostatní otázky odpovídala velmi tiše a pokud to šlo, tak jednoslovně.

"Chybí mi tady táta," prozradila dívka se slzami v očích. Terezka od čtyřech let vyrůstá jen s maminkou, tatínek zemřel při tragické nehodě. Její mladší sestra ho nikdy nepoznala.

Talent od Boha

Ale v momentě, kdy tato na první pohled nenápadná dívka začala zpívat hit od Beyoncé, se stalo něco neuvěřitelného, celý sál včetně poroty oněměl a s otevřenou pusou zíral, jak silný a dokonalý hlas vychází z Terezky.

"Ty jsi neuvěřitelná, jsi názorný příklad toho, že famózní zpěvačka se pozná během pár tónů," netajila své nadšení Lucie Bílá. "Máš tak obrovský talent, že bys okamžitě mohla vystupovat v Americe," dodal slovenský porotce Jaro Slávik.

Po těchto slovech obdivu, bylo na mladičké zpěvačce vidět, jak moc by si přála, aby v hledišti seděl její táta a okolo sebe by pyšně pronášel: "Ten talent je moje dcera."

Budu muzikálová hvězda

"Vůbec jsem nečekala, že postoupím," nevěřila svému postupu culíkatá zpěvačka, které celý sál tleskal ve stoje. "Nádherný, nic takového jsem nezažila a snad ještě nikdy jsem nebyla tak šťastná, jako jsem teď," zalykala se štěstím Tereza, která se učí zpívat pět let a v Třinci navštěvuje ZUŠ. Po jejím dokončení by ráda zkusila zkoušky na pražskou konzervatoř, obor muzikál.

Druhý díl originální talentové show Česko Slovensko má talent již
tuto neděli 5. září na Primě, kde uvidíte další bojovníky o výhru 100 tisíc eur a angažmá v Las Vegas!

Fotogalerie
3 fotografie