„Nejsem jenom zpěvák, ale mám nadání na spoustu dalších věcí,“ přiznal Blesku Janda, který ve včerejší první castingové epizodě vysekl pěvecké číslo se psem své dcery Marty Jandové.

Janda si ale na pódiu s Jackem Russellem teriérem Katzi pěkně naběhl. Ten svého páníčka zpočátku neposlouchal a ani ho nepřiměl na pódiu k tanci, který měl dopředu nacvičený. A tak nakonec pes jen úpěnlivě vyl do kytarových tónů od Jandy. Přesto od poroty sklidil uznání. „I kdyby zazpíval cokoliv, tak Petr Janda je pro mě idol už od mých 14 let,“ pochválil ho Paľo Habera.

Fotogalerie
3 fotografie

Pevná držka jako dar od boha

Kromě lídra skupiny Olympic svůj talent dokonce předvedla i porota. Alena Šeredová sebrala všechnu odvahu a na výzvu ocelového muže Reného se mu na ocelovém laně zavěsila do pusy. „Nikdy by mě nenapadlo, že se svezu na lidském kolotoči. Ten muž má neuvěřitelnou sílu!“ pochvalovala výkon Reného, který pracuje jako kuchař ve Vídni.„Svoji pevnou držku jsem dostal jako dar od Boha,“ objasnil René Blesku svoji sílu.

Další, kdo zaujal porotu, nikoliv svou silou, ale vědomostmi, byl Matěj Brzica ze Sulislavi. Desetiletý klučina zná nazpaměť odjezdy a příjezdy vlaků.