Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (27) se zastala trpící sousedky: Přítel ji polil benzínem a zapálil!

Autor: rc - 
7. srpna 2018
20:53

Kristen Ashby (27) viděla, jak její soused Raymond Bowen napadá jeho přítelkyni a neváhala a bezbranné ženě spěchala na pomoc. Ovšem jakmile ji Bowen uviděl, jeho vztek se okamžitě zaměřil proti ní. Polil ji benzínem a zapálil. Zatímco žena hořela zaživa, útočník se spokojeně usmíval…

Sedmadvacetiletá Kristen Ashby žila spokojeně v Milton Keynes spolu se svou rodinou. Její život se však proměnil v horor poté, co nemohla snést, jak její soused Raymond Bowen napadl svou přítelkyni, s níž se kamarádila. Kristen se okamžitě bezbranné ženy zastala, což se jí stalo osudným. Bowen, který byl posilněn alkoholem a drogami, ji polil benzínem a zapálil. „Rukama jsem projížděla ve vlasech ve snaze oheň uhasit. Poté si jen pamatuji, jak jsem spadla na svá kolena. Nemohla jsem běžet ze dveří, abych se dostala k vodě, protože tam stály dvě děti, a nemohla jsem běžet na druhou stranu pokoje, protože lil alkohol na zem,“ řekla Kristen pro The Sun.

Útočník se na ni spokojeně usmíval, zatímco hořela zaživa. Brutální útok Kristen přežila. Skončila v nemocnici s vážnými popáleninami. Její pokožka na obličeji se doslova roztekla. Černé vlasy, které jí kdysi sahaly po ramena, měla spálené, přišla o uši a prsty. Na zlomek okamžiku si Kristen přála zemřít. Po útoku upadla do kómatu a v rozhovoru pro TalkRadio uvedla, že se jí zdálo několik snů. V jednom z nich dostala otázku, zda chce zemřít či žít. „Nejdřív jsem si vybrala smrt,“ řekla. Ovšem poté ve snu uviděla svou dceru. „V mém snu se mě zeptali znova. Chceš zemřít nebo žít?  Za sekundu jsem viděla Maddison a řekla ne, budu žít,“ dodala.  

Když se probrala z kómatu a viděla svou dceru stát u její postele, věděla, že musí bojovat kvůli ní. „Zaplavily mne emoce a poté jsem si řekla, no tak Kristen, dej se do kupy,“ řekla s tím, že jí Maddison pomohla, aby se dostala z nejhoršího. Kristen má za sebou neuvěřitelných osmdesát operací a její stav se stále zlepšuje. Bowen byl zatčen a odsouzen na doživotí.  

VIDEO: Opilec ohrožoval svoji bývalou ženu, děti i majitele domu

Video  Opilec ohrožoval svoji bývalou ženu, děti i majitele domu  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

 

cocumysvole ( 8. srpna 2018 00:15 )

No kultůra

Zobrazit celou diskusi