Důvěryhodný zdroj z okolí novinářky a moderátorky nám sdělil, že Alex je údajně ve třetím měsíci těhotenství. „Nebudu to komentovat, hezký den,“ reagovala včera Mynářová v SMS zprávě na dotaz Blesku, zda čeká druhého potomka a v jakém je měsíci. Není vyloučeno, že jde o pověrčivost, první těhotenství se totiž neobešlo bez drobných komplikací. Její manžel na náš dotaz do uzávěrky tohoto vydání neodpověděl.

Plánovali to

Druhého potomka Mynářovi plánovali. „Řekli jsme si, že po prezidentských volbách na tom začneme pracovat,“ tvrdila před měsícem v rozhovoru pro server Extra.cz Alex. V té době už ale podle informací Blesku byla v jiném stavu. Spolu se svým mužem se s tím ale prý svěřili pouze nejbližšímu okolí. Zdroje z okolí Mynářových tvrdí, že jejich vztah v minulých měsících prošel krizí, a další potomek, který je podle všech indicií na cestě, tak ukazuje, že se Alex a hradnímu kancléři podařilo údajné trable zažehnat.

Rodila předčasně

Prvního potomka Vratislava porodila Alex Mynářová v květnu 2015 – dva týdny před stanoveným termínem. Na svět přišel kvůli odhaleným komplikacím císařským řezem. „Bylo to tak, že manželka byla už v neděli na nějakém pozorování a na ultrazvuku s tím, že v pondělí ráno jsem si pro ni měl přijít. Vykazovalo to všechny známky normálního průběhu, načež ta informace se velmi záhy změnila a do hodiny manželka byla na operačním sále,“ popsal tehdy Mynář.

VIDEO: Alex a Vratislav Mynářovi čekají dalšího potomka!

Video
Video se připravuje ...

Alex Mynářová Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
18 fotografií