Na festival do Karlových Varů Veronika Kopřivová přijela skutečně jen na skok. Doprovázel ji návrhář Jakub Poner, který jí také ušil zářivé zlaté šaty s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem, v nichž se Veronika blýskla na Möet večírku.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Proč říká Jágrovi „Kudrnáč“? Bude dítě? A svatba? Blesk TV

Jaromír zůstal na Floridě. Sezona sice už skončila, ale má tam k vyřizování ještě nějaké formality. Každou chvíli už ale přijede do Čech,“ prozradila Blesk.cz Kopřivová s tím, že ve své domovině se oba zdrží celé léto.

S Jágrem byla Veronika v kontaktu od první chvíle, co vystoupila ve Varech z auta. Telefonovali si přes videohovor a v telefonu bylo vidět, že svého miláčka má uloženého jako Kudrnáč. „Říkám mu tak, protože má kudrnaté vlasy. Dala jsem mu tuhle přezdívku hned na začátku, kdy náš vztah byl ještě spíš přátelský, a už mu to zůstalo. Je to prostě můj kudrnáč. On mi zase říká Bobánku nebo Karkulko. Vlastně ani nevím proč,“ smála se modelka.

Nepracuji, aby mě nevyhostili

A zatímco si Jágr jede do Čech odpočinout, Veronice začínají pracovní povinnosti. „V Americe nepracuji. A ani bych si to netroufla. Nemám pracovní povolení, jsem tam na turistická víza. Nechci riskovat, aby mě kvůli práci vyhostili a pokazilo by nám to s Jaromírem vztah. Takže v Americe spravuju svůj e-shop s oblečením z domova přes počítač a v Čechách si pak vyřídím vše ostatní, co potřebuji,“ svěřila se Veronika s tím, že kromě toho se na Floridě stará o Jaromíra, domácnost a věnuje se cvičení. 

Do manželství a požehnaného stavu se ale zatím nežene. „Určitě se doma bavíme o společné budoucnosti. Ale já teď ještě dítě nechci. Mám své pracovní cíle a ty chci dosáhnout. Ale do budoucna určitě děti chci,“ dodala Kopřivová, která by tak byla první ženou, jež by Jaromírovi porodila potomka.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Němcová: Do Varů na filmy nejezdím, jen na večírky! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Jiří X. Doležal: Smoking mám podruhé v životě! Cítím se jako karikatura! Blesk TV

 

Fotogalerie
43 fotografií